MİNE SARMIŞ :Adıyaman Yüzyılın depreminden sonra Hayata tutunmaya çalışıyor.

 Adıyaman Yüzyılın depreminden sonra   Hayata tutunmaya çalışıyor. Yaralarını sarıyor. Bazı acıların derin sancısı hiç geçmese de, bunun için sabırla çalışan, çabalayan, emek veren ufku açık yöneticileri ve ekiplerini görmek Umut veriyor. 


Her İnsan bir Vekildir bir diğerlerine. Halkın, Millet Vekillerini bu bağlamda Adıyaman Bld. Başkanıyla birlikte fzk.tdv. gören depremzedeleri ziyaretleri, kol kanat olmak adına ilgi alakaları mutlu etti. Tedavi gören depremzede ve  fizik tedaviye ihtiyacı olan engelli vb. İnsanlara da Sağlıklı yaşam ve Spor kompleksinin kapılarını açmaları ise gerçekten örnek bir hizmet. Gelen misafirlerine bile aynı ilgi alakayla hizmet eden Belediye Başkanımızdan( Sayın Dr Süleyman Kılınç), Millet Vekillerine( Sayın Dr İshak Şan ve Hüseyin Özkan), tesis yöneticilerinden( Hakan ve Serdar bey) fizyoterapistlere, Beden eğitimi öğretmenlerimize, TYP çalışanlarına, servis şoförleri ve hosteslerine ve tüm  emek veren çalışanlarına tesekkür ediyorum. Ben de burada hem tedavi olup hem de Depremzedelere yarar sağlayabilecek projeler için ön çalışmalar yapıyorum. Allah bütün depremzedelerimizi n yar ve yardımcısı olsun. 

Unutmayın, unutturmayın sevgili okuyucularımız. Hep birlikte yaralarını sarmayı bilen bir Milletiz biz.

Acılarımız da, mutluluklarımızda hiç bir etnik köken, dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapmadan paylaşabilen bir Vatanın evlatlarıyız.

Bir Türk kadını sanatcı olarak hepimize görev düştüğünü düşünenlerdenim. 

Sizi Adıyamandan selamlıyor ve sevgilerimi yolluyorum.

____Mine Sarmış


Hiç yorum yok:

saygı ve iyi nıyetli açıklama niteliği taşımayan yorumlar yayınlanmıyacak tır

YENİ GÖNDERİ

recentposts1

POPÜLER GÖNDERİLER